Vier met ons het 21e Lustrum van de R.S.V. Sanctus Laurentius!

Op 7 december 2019 vieren wij het 105 jarige bestaan van onze geliefde vereniging. 105 jaar aan mores en tradities en gehuisvest in ons derde pand. Daarom staat jaar 2019-2020 volledig in het teken van het 21eLustrum. Wij hebben gekozen voor, naast twee weken vol feest in de piekweken, ook te focussen op pre-lustrale activiteiten. Het begon met een pakketborrel in de soos in mei 2019, de themabekendmaking in de Maassilo in oktober en de officiĆ«le opening van het lustrum in de Hoflaankerk op 7 december. Na de ceremonie was er een groots gala in het World Trade Center. Ook in het jaar 2020 staan er veel leuke activiteiten op de planning. De grootste LaurenSkius ooit zal vertrekken in januari, een feest speciaal voor Jaep de Paep pakkethouders zal plaatsvinden, een verrassingsfeest en een vroeg piekenfeest; kortom, een jaar vol feest! Met 20 Sub-Commissies zal de LuCo verschillende evenementen organiseren voor Laurentianen, jong en oud. 

Het jaar werkt toe naar de Piekweken die in mei 2020 zullen plaatsvinden, waar onder andere dagen worden georganiseerd voor reĆ¼nisten, huizen, disputen en familie. Ook zullen Laurentianen afreizen naar een geheime, externe locatie op Buitendag en kunnen de hoeden weer op tijdens Paep Chique. Ook zijn natuurlijk externen welkom op verschillende dagen in de Piekweken. 

Voor algemene vragen kan je altijd mailen naar info@lustrumlaurentius.nl. Je kan ook altijd langs komen op de LuCo kamer of spreek ons aan op de borrelvloer! 

Openbare evenementen